11F 2024

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona i la Nina a la Ciència, que se celebra l’11 de febrer per promoure la presència femenina en el món científic, posam en marxa la quarta la convocatòria del concurs “11-F: Jo també vull ser científica“. Aquesta iniciativa té com a objectiu destacar la valuosa aportació de les dones a la ciència i oferir nous models de referència per als nostres infants i adolescents.

El concurs, organitzat per la Direcció General de Formació Professional i Formació Permanent del Professorat, a través del CEP IBSTEAM, i amb la col·laboració de l’IBDONA i la Plataforma 11F Balears, és una excel·lent oportunitat per treballar amb l’alumnat i la comunitat educativa aquesta qüestió.

Enguany, teniu la possibilitat de participar com a grup-classe o motivar els vostres estudiants a formar petits grups per a presentar els seus treballs. La data límit per a la presentació dels projectes és el 2 de febrer, i els premis seran lliurats el 12 de febrer en un acte que promet ser molt especial.

Us animam a revisar les bases i a participar activament juntament amb els vostres estudiants!