ESERO

ESERO (European Space Education Resource Office) és un projecte d’educació de l’Agència Espacial Europea (ESA). Des d’aquí s’ofereix formació específica per al professorat de primària i secundària, que fa ús del context de l’espai per potenciar l’ensenyament i l’aprenentatge curricular.

A ESERO podràs trobar:

      • Formació gratuïta per al professorat, així com recursos dirigits al professorat per preparar les classes.
      • Activitats pensades perquè els estudiants les realitzin a l’aula.
      • Activitats de promoció de vocacions científiques i tecnològiques, en particular per augmentar el coneixement del Programa Espacial Espanyol i Europeu.

Actualment, la ESA ha establert quinze oficines nacionals d’ESERO que cobreixen 17 estats membres de la ESA, entre els que s’inclou Espanya.

Des de ESERO Spain s’està realitzant un important treball per involucrar en aquest projecte a institucions relacionades amb la formació del professorat. Cada vegada són més els interessats en col·laborar i fer arribar els nostres recursos i activitats al major nombre possible de docents i alumnat.

La coordinació del projecte ESERO a les Illes Balears s’integra dins el projecte IBSTEAM, coordinat des del Servei de Normalització Lingüística i Formació de la Direcció General de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa.