Comença la 4a edició del concurs 11F “Jo vull ser científica”

Amb motiu del Dia Internacional de la Dona i la Nina a la Ciència, que se celebra l’11 de febrer per promoure la presència femenina en el món científic, anunciam l’obertura de la convocatòria del concurs “11-F: Jo també vull ser científica“. Aquesta iniciativa té com a objectiu destacar la valuosa aportació de les dones a la ciència i oferir nous models de referència per als nostres infants i adolescents. El concurs, organitzat per la Direcció General de Formació Professional i Formació Permanent del Professorat, a través del CEP IBSTEAM, i amb la col·laboració de l’IBDONA i la Plataforma 11F Balears, és una excel·lent oportunitat per treballar amb l’alumnat i la comunitat educativa aquesta qüestió.

Clica damunt la imatge per accedir a tota la informació del concurs.