Nova edició de la formació d’Escape room a l’aula d’anglès per a desenvolupar la CD

Des del CEP IBSTEAM donam molta importància al desenvolupament de la competència digital des de totes les àrees i especialitats. En aquest cas, ens complau anunciar la segona convocatòria del curs: “Escape Room a l’Aula d’Anglès per Desenvolupar la Competència Digital en EI, EP i ESO“. Aquesta formació, que acredita les àrees 3 i 5 del Marc de Referència de la Competència Digital Docent en un nivell B1, cerca revolucionar la manera en què els docents aborden el procés d’ensenyament-aprenentatge de l’idioma anglès, integrant de manera creativa les eines digitals i l’emoció dels Escape Rooms en l’entorn educatiu.

Escape room a l'aula d'anglès

Durant el curs dissenyaràs experiències d’aprenentatge creatives en anglès mitjançant la creació i gestió d’Escape Rooms interactius a l’aula. A més, aprendràs a utilitzar eines digitals i plataformes en línia per involucrar els estudiants, fomentar la col·laboració, millorar les habilitats socials i de treball en equip, i desenvolupar habilitats de pensament crític i resolució de problemes en anglès. Finalment, cal dir que aquesta formació aborda l’avaluació del progrés en l’aprenentatge de l’anglès a través d’Escape Rooms, assegurant l’alineació amb els elements curriculars i està adaptat per ser aplicat amb alumnes de totes les edats.

🗓️ Realització: del 8 d’abril al 7 de juny de 2024.

👩‍🏫 Sessions per videoconferència en dimecres: 17 d’abril i 8, 29 de maig de 17.30 h a 19.00 h.

🕘 Nombre d’hores: 22 h.

🖊️ Inscripció: del 8 al 14 de març de 2024.

📋 Publicació llistes provisionals: 18 de març de 2024.

✅ Confirmació: del 18 al 20 de març de 2024.

➕ Més informació a la convocatòria Esd.1448.

 

Els objectius principals d’aquesta formació són:

  • Dissenyar experiències d’aprenentatge creatives que involucrin els estudiants i facin que l’aprenentatge de l’anglès sigui emocionant.
  • Utilitzar eines digitals i plataformes en línia per crear i gestionar Escape Rooms interactius a l’aula.
  • Crear Escape Rooms que fomentin la col·laboració entre estudiants, millorant així les habilitats socials i de treball en equip.
  • Construir reptes que requereixin que els estudiants usin habilitats de pensament crític i resolució de problemes en anglès.
  • Proporcionar eines digitals i estratègies per crear Escape Rooms que siguin adequats per a estudiants de diferents edats, des d’Educació Infantil fins a Secundària.
  • Desenvolupar mètodes efectius per avaluar el progrés en l’aprenentatge de l’anglès mitjançant la participació en Escape Rooms.
  • Incorporar els elements curriculars als Escape Rooms assegurant que l’aprenentatge sigui significatiu.
  • Usar la creativitat per dissenyar experiències d’Escape Room úniques que mantinguin l’interès dels estudiants en l’aprenentatge de l’anglès.

Aprofita aquesta oportunitat per transformar el procés d’ensenyament-aprenentatge de l’anglès a la teva aula de manera emocionant i innovadora!