Tercera convocatòria de la formació “Experiències STEAM innovadores a l’aula de música”

Després de l’èxit de les dues primeres convocatòries, tenim el plaer d’anunciar-vos que posem en marxa la tercera convocatòria de la formació “Experiències STEAM innovadores a l’aula de música“. Aquesta formació està destinada a professorat de música de primària i secundària i acredita les àrees 2, 5 i 6 del Marc de Referència de la Competència Digital Docent en un nivell B2. El curs ha estat confeccionat conjuntament per l’equip IBSTEAM i en Carlos Alcázar, creador del projecte Música Encriptada, a més d’un referent a les xarxes socials per la quantitat de recursos i materials que comparteix en l’àmbit educatiu musical.

Steam_mus

🗓️ Realització: Del 25 de març al 24 de juny de 2024.

👩‍🏫 Sessions per videoconferència en dilluns: 8, 15, 22 d’abril i 6, 13, 20 de maig de 19 h a 20.30 h. 10 de juny de 19 h a 20 h.

🕘 Nombre d’hores: 35 h.

🖊️ Inscripció: del 20 de febrer al 5 de març de 2024.

📋 Publicació llistes provisionals: 8 de març de 2024.

✅ Confirmació: del 8 al 17 de març de 2024.

📋 Publicació llistes definitives: 21 de març de 2024.

➕ Més informació a la convocatòria Esd.1394.

 

Els objectius principals d’aquesta formació són:

  • Dotar al professorat de recursos i eines relacionades amb STEAM (ús de plaques electròniques) i afavorir la col·laboració i creativitat de l’alumnat.
  • Aprendre a crear escape rooms digitals i en línia amb les aplicacions web Google Forms i Genial.ly.
  • Potenciar l’ús d’eines digitals a l’aula de música per fomentar el desenvolupament de la competència digital de l’alumnat.

No deixis passar l’oportunitat!