Cerimònia d’entrega de premis 11F 2024

El passat dilluns 12 de febrer a la sala d’actes de la Conselleria d’Educació i Universitats es va celebrar la cerimònia d’entrega de premis als 15 centres guanyadors de la quarta edició del concurs escolar “Jo també vull ser científica”. Aquest concurs, organitzat per la Conselleria a través d’IBSTEAM, en col·laboració amb IBDona, commemora el Dia Internacional de la Dona i la Nina en la Ciència. L’objectiu d’aquest concurs és visibilitzar el paper que han tengut les dones dins la ciència al llarg de la història i, d’aquesta forma, tenir referents perquè les nines s’animin a elegir carreres de l’àmbit científic.

A més, vam tenir la sort de comptar amb la presència d’Elena Jordana, una investigadora científica amb àmplia experiència en microbiologia, que va oferir un discurs especial adreçat als infants presents. La seva passió i entusiasme per la ciència van servir com a font d’inspiració per als joves participants, destacant la importància del seu treball en aquest camp emocionant.

El reconeixement als estudiants dels centres premiats va ser dut a terme pel director general de Personal Docent i Centres Concertats, Ismael Alonso, la directora de l’IBDona, Catalina Maria Salom, i el Cap del Servei de Formació Permanent del Professorat, Rafel Maura. Aquests representants van repartir els premis als 18 estudiants dels centres guanyadors, que inclouen CEIP Santa Agnès de Corona (Eivissa), CEIP Miquel Costa i Llobera (Pollença), CEIP Nostra Senyora de Jesús (Eivissa), CEIP Nadal Campaner Arrom (Costitx), IES Santa Maria (Santa Maria del Camí), IES Port d’Alcúdia, FECIB Sant Vicenç de Paül (Inca), CEIP Es Cremat (Vilafranca), CEIP Cervantes (Eivissa), CEIP Anselm Turmeda (Palma), CEIP Robines (Binissalem), CEIP Venda de n’Arabí (Santa Eulària des Riu), CC La Salle (Inca), IES Binissalem, i IES Sa Colomina (Eivissa).

Sabem que les imatges parlen més que mil paraules. És per això que hem compilat una galeria completa amb totes les fotografies de l’acte.

A més, per a tots aquells interessats en reviure els moments especials d’aquesta cerimònia, podeu visualitzar tot l’acte, que ha estat acuradament gravat i pujat al nostre canal de YouTube. Es tracta d’una oportunitat única per veure de primera mà els emocionants discursos, l’entrega de premis i les reaccions dels nostres estimats guanyadors.

Per finalitzar, no us perdeu els treballs dels guanyadors i guanyadores d’aquesta edició 2024. Enhorabona per la feina feta a tots els participants!