Innovant en Educació: Nova Formació en STEAM per a Primària amb ESERO

Des d’IBSTEAM llançam una nova formació titulada “Projectes d’Innovació Educativa en les àrees STEAM a Primària amb ESERO“. Aquesta formació, destinada al personal docent de centres sostinguts amb fons públics en educació primària i secundària, acredita l’àrea 5 del Marc de Referència de la Competència Digital Docent en un nivell A2 i treballa els recursos educatius d’ESERO, l’enginyeria d’astronaus i la detecció d’exoplanetes.

🗓️ Realització: Del 5 al 25 de març de 2024.

👩‍🏫 Sessions Presencials: 5, 7, 12, 14 de març de 2024 de 18 h a 20 h.

🕘 Nombre d’hores: 10 h.

🖊️ Inscripció: de l’1 al 18 de febrer de 2024.

📋 Publicació llistes provisionals: 22 de febrer de 2024.

✅ Confirmació: del 22 al 25 de febrer de 2024.

📋 Publicació llistes definitives: 27 de febrer de 2024.

➕ Més informació a la convocatòria Esd.1334.

 

La formació té com a objectiu fomentar habilitats i competències STEM en els joves, mostrar les possibilitats que ofereix ESERO Spain als centres educatius i fomentar la participació en futurs desafiaments ESA. En format semipresencial, combina sessions per videoconferència i activitats a distància en un entorn virtual.

No deixis passar aquesta oportunitat única d’enriquir la teva pràctica docent, transformar l’aprenentatge a la teva aula i marcar la diferència en el futur dels teus alumnes!