Oberta la inscripció per a la nova formació de Redols

Avui comença el termini d’inscripció a una formació única i essencial: “Redols. Una Proposta Web per al teu Centre“. Aquesta formació, dirigida a gestors de pàgines web escolars, coordinadors TIC i equips directius, acredita l’àrea 1 del Marc de Referència de la Competència Digital Docent en un nivell B2 i se centra en l’ús eficient de Redols, l’eina de gestió web predominant en els nostres centres educatius.

🗓️ Realització: Del 19 de febrer al 22 d’abril de 2024.

👩‍🏫 Sessions Presencials: 22 de febrer, 7, 14, 21 de març i 11 d’abril de 2024 de 16 h a 18 h i 18 d’abril de 16 h a 17 h.

🕘 Nombre d’hores: 20 h.

🖊️ Inscripció: del 25 de gener a l’11 de febrer de 2024.

📋 Publicació llistes provisionals: 13 de febrer de 2024.

✅ Confirmació: del 13 al 15 de febrer de 2024.

📋 Publicació llistes definitives: 16 de febrer de 2024.

➕ Més informació a la convocatòria Esd.1295.

El curs sobre Redols està dissenyat per a familiaritzar-te amb aquesta eina integral de gestió web, ensenyant-te a aprofitar les seves funcionalitats per a la creació i manteniment de la pàgina web del teu centre educatiu. Abastarà temes com la personalització de menús, la gestió eficient de publicacions i el disseny d’una interfície que reflecteixi la identitat de la teva institució. A més, s’enfocarà en l’ús de Redols com a gestor documental i intranet per a docents, i es dedicarà un segment important a millorar l’accessibilitat web, garantint així una experiència inclusiva i accessible per a tots els usuaris.

La formació combina sessions per videoconferència i activitats a distància en un entorn virtual, enfocant-se en una aplicació pràctica i rellevant per a la gestió de pàgines web educatives.

Aprofita aquesta oportunitat per a potenciar la comunicació digital en el teu centre educatiu amb Redols!