Nova formació en eines CAD per a docents (Pitiüses)

És hora d’innovar en l’ensenyament del dibuix tècnic i la tecnologia! Des d’IBSTEAM llançam una nova formació titulada “Eines CAD a l’aula de dibuix tècnic i tecnologia“. Aquesta formació, que acredita les àrees 2 i 6 del Marc de Referència de la Competència Digital Docent en un nivell B1, està especialment dissenyada per a professors de secundària, batxillerat i cicles formatius relacionats amb STEAM en les Pitiüses.

🗓️ Realització: Del 13 de febrer al 12 d’abril de 2024.

👩‍🏫 Sessions Presencials: 13, 15, 20 i 22 de febrer de 2024 de 16 h a 19 h.

🕘 Nombre d’hores: 20 h.

🖊️ Inscripció: del 15 al 31 de gener de 2024.

📋 Publicació llistes provisionals: 1 de febrer de 2024.

✅ Confirmació: de l’1 al 6 de febrer de 2024.

➕ Més informació a la convocatòria Esd.1257.

 

El curs busca ampliar els coneixements en el maneig de programes de CAD i la seva integració en el procés d’ensenyament-aprenentatge. Cobrirà des del disseny i configuració bàsica del programari CAD, fins a la creació de figures tridimensionals i el treball col·laboratiu. A més, s’enfocarà en el desenvolupament de competències digitals de l’alumnat i l’ús responsable de les tecnologies.

La formació combinarà sessions presencials i activitats a distància, fomentant una aplicació pràctica i contextualitzada a l’aula.

No perdis l’oportunitat d’enriquir les teves habilitats i transformar l’educació STEAM!