Convocatòria Beques per la mobilitat d’Itàlia, i els cursos a Islàndia i Brussel·les

Adjuntam les convocatòries obertes de beques ERASMUS+ per a personal. El professorat interessat a participar-hi ha de sol·licitar-ho adjuntant la documentació que es demana en l’annex 1 de la convocatòria. Bàsicament s’ha d’aportar el CV Europass 
 
que el podeu crear aquí 
https://europa.eu/europass/es/create-europass-cv   (molt important descriure l’apartat de docència, competència lingüística i 
 
 la carta de presentació amb els continguts que se us demanen que també es crea a la mateixa pàgina   
 
Podeu fer-ho en la llengua que vulgueu, però recordau que necessitau registrar-vos si no heu accedit mai a plataformes europees. Els que heu coordinat Erasmus+ podeu accedir al portal amb el vostre usuari i contrasenya de la Mobility Tool. 
 
Si teniu qualsevol dubte en referència a aquestes beques, contactau amb n’Eva o amb na Joana.
 
 
Aquí us adjuntam les 4 convocatòries.