Programa Erasmus a IB3 Ràdio amb les companyes d’IBSTEAM

Amb motiu del 35è aniversari  del programa Erasmus les nostres companyes  Eva Vives i Joana Garau, de l’equip de coordinació de projectes Erasmus d’IBSTEAM van visitar les instal·lacions de l’emissora IB3 Ràdio.
 
En un ambient distès i d’una manera molt didàctica van participar en la tertúlia del programa No venim amb manual en companyia de mares i alumnes de diferents centres. Molt interessant per centres, autoritats locals, clubs esportius. Escoltau-lo per estar ben informats!!
 
Què és el programa Erasmus?
Com és anar d’Erasmus a primària o a secundària?
Quines passes han de fer els professors per fer un intercanvi amb una altra escola?
Quines despeses tenen les famílies? 
 
 
 
Podeu tornar a escoltar el programa des del minut 16,  aquí