Curs 2018-2019

Durant aquest curs van ser un total de 12 centres d’educació infantil i primària que van formar-se en el bloc “Aprende matemáticas (y mucho más) con el nuevo Scratch 3 Concretament va ser professorat de 5è de primària el que realitzar la formació a distància amb l’INTEF, aquí podeu consultar molts materials del curs que estan en obert i podeu emprar

En el cas de secundària la formació es va centrar en “Tecnología educativa con Arduino”. Un total de 11 instituts de les Illes Balears i 22 docents de tecnologia participaren en aquesta experiència d’aprenentatge col·laborativa dissenyada per transformar la forma en què s’ensenya la tecnologia. Per a això, cada centre participant rep un kit amb 11 kg de material de maquinari obert que els permet implementar més d’una trentena d’experiments pràctics. En aquest enllaç podeu consultar alguns dels continguts del curs.

Per a l’etapa de Batxillerat la formació va estar focalitzada en “Programación de robots, drones y coches autónomos” en aquest cas un centre de secundària hi participà.