Alumnes des Castell guanyen la final nacional de l’olimpíada de robòtica mundial

Volem donar l’enhorabona als alumnes i docents del CEIP Àngel Ruiz i Pablo des Castell que van guanyar la fase nacional de l’olimpíada de robòtica. Compartim amb vosaltres la notícia del diari menorca.info. Aquí teniu la notícia:

El millor robot d’Espanya, el del col·legi Ruiz i Pablo
 

En el marc de la mateixa competició altres dos equips, en aquest cas de Llucmajor, van quedar en primer lloc i classificats per a la final internacional.  Marc i Xavier (categoria Elementary) i Adrià i Carme (categoria Junior),  Enhorabona a tots !!

 

 

La WRO està promoguda en l’àmbit internacional per la World Robot Olympiad Association. WRO Spain és organitzada per la Fundació #educaBOT . 

#graciesdocents

Conselleria Educació i Universitats