Comença el termini per inscriure-vos a les 11 formacions del nou MRCDD (1a tanda)

Després d’unes merescudes vacances i amb les piles carregades tornam a reprendre les formacions en competència digital docent. Doneu un cop d’ull a la informació que us hem preparat . 

Avui divendres, 1 de setembre comença el termini per inscriure-vos a les diferents formacions que ofereix el CEP IBSTEAM sobre competència digital. Aquesta és l’oferta per la primera tanda que es durà a terme durant els mesos de setembre i octubre de 2023.

Dates a tenir en compte:

✅ La formació acredita la competència digital de les 6 àrees segons el MRCDD. 

✅ Nombre d’hores: 9/10 h

✅ Inscripció: de l’1  a l’11 de setembre

✅ Publicació de llistes provisionals: 15 de setembre

✅ Confirmació: del 15  al 18 de setembre

✅ Inici de les formacions 25 de setembre

✅ Final de les formacions 29 d’octubre

Recordau de fer el formulari previ per conèixer el vostre nivell i saber quin serà el que s’adaptarà millor a les vostres necessitats.

Una vegada feta la inscripció, seguirem el següent criteri: 

👉 Ordre d’inscripció. Es podrà dur a terme una activitat de formació de les oferides pel CEP IBSTEAM entre els esdeveniments 773 a 783.
No obstant això, amb la intenció d’atendre el màxim de sol·licituds, les persones que realitzin més d’una inscripció tendran l’opció de realitzar una segona formació a condició que hi hagi places disponibles. L’assignació de les formacions es farà seguint un criteri d’optimització de les places. No es podran fer peticions de prioritat un cop fetes les inscripcions.

Convalidacions de formacions anteriors (actualitzat a 29 de juny de 2023):

Recordau que tenim convalidades moltes de les formacions anteriors que ha creat IBSTEAM, altres CEP, INTEF, CFIRDE i DGPICE. Teniu aquí l’enllaç per comprovar-ho.

Si voleu saber més detalls a continuació trobareu les convocatòries al portal del personal

L’objectiu de la formació és:

  • Adquirir els indicadors d’assoliment de les competències de les àrees respectives en nivell A2 o B1 del Marc de referència de la competència digital docent. BOE, 16 de maig de 2022