Superam les 150.000 visualitzacions al nostre canal de YouTube

Els nostres imprescindibles

Fa uns dies, i després de molts de mesos de feina vam superar les 150.000 visualitzacions al nostre canal de youtube. Hem superat els 560 vídeos d’elaboració pròpia. És per això que hem recollit en aquesta entrada els 5 vídeos més significatius del darrer curs que arrepleguen més de 25.000 reproduccions. Volem agrair-vos la confiança una vegada més i donar-vos les gràcies pel vostre seguiment al llarg dels tres cursos que té el nostre canal, concretament des del 29 d’abril de 2020.

Estam d’enhorabona perquè els resultats són evidents, vídeos per aprendre a desenvolupar les competències digitals docents que connecten amb la realitat del dia a dia de l’aula. Coses pràctiques que necessitam aprendre per a desenvolupar millor la nostra tasca docent. Seguim.

@ibsteamcaib

1. Atorgam llicència creative commons. 9.700 visualitzacions

2. Subtitle edit. Apreneu a transcriure vídeos en català, ara tenim una nova versió millorada que amb l’ajuda de softcatalà i la intel·ligència artificial ens ofereix un producte molt més polit. 4.800 visualitzacions

3. Configuració recerques de google chrome. 4.100 visualitzacions

4. Cream col·leccions amb WAKELET. 3.400 visualitzacions

 

5. Cites i referències a google docs. 2.400 visualitzacions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>