Presentació dels projectes RetoTech a les Illes Balears

Dia 9 de juny de 2023 va tenir lloc un dels esdeveniments més importants de l’any pel que fa al pensament computacional i la robòtica farcida de participació. I és que el #Retotech 23 el programa de Fundación Endesa arriba al seu punt més àlgid amb la presentació dels projectes elaborats pels alumnes amb el suport dels docents. 

 

Sens dubte el nivell de tots els participants fou elevat i any rere any se superen les expectatives inicials. És per això que els resultats sempre  són magnífics. 

 

Cal ressaltar que independentment dels resultats finals tots els participants fan una feina enfocada al treball en equip, es posen damunt la taula molts valors educatius i s’activen tota mena d’aprenentatges.  

 

Els CEIP Blanquerna i l’IES Quartó de Portmany han destacat per les seves iniciatives creatives i innovadores a l’àmbit educatiu. Han demostrat un compromís excepcional per a proporcionar als estudiants una educació de qualitat, els seus projectes fomenten la participació activa i el desenvolupament d’habilitats tecnològiques.

 

Felicitam sincerament el CEIP Blanquerna i l’IES Quartó de Portmany per aquesta destacada victòria i per la seva contribució a la transformació de l’educació. Esperam que els seus èxits inspirin altres centres educatius a seguir el mateix camí de la innovació i l’adaptació als canvis tecnològics.

 

 Enhorabona a tots  👏

 

#EspírituRetoTech #RetoTech @RetoTech

PS Si voleu més informació sobre el projecte educatiu de RetoTech visitau la web de fundacionendesa.org