Situacions d’aprenentatge pel robot True True

El passat divendres 26 de maig de 2023 va tenir  lloc, dins el marc de l’esdeveniment 658 del CEP IBSTEAM, una formació per a docents de primària de les Illes Balears per compartir experiències de situacions d’aprenentatge LOMLOE fomentant l’ús de la robòtica dins l’aula. Aquesta jornada va acollir un total de 26 docents de Mallorca, Menorca i Eivissa de 13 centres educatius. 

L’objectiu d’aquesta jornada és promoure l’intercanvi de coneixements i pràctiques educatives utilitzant la robòtica i el pensament computacional com a eina educativa a l’etapa de primària. 

Aquesta trobada formativa de docents de primària ofereix una oportunitat valuosa perquè els educadors/es comparteixin els seus coneixements i experiències en el camp de la robòtica educativa, enforteixin la seva xarxa professional i descobreixin noves idees per enriquir les seves pràctiques pedagògiques. Els participants van tenir l’oportunitat de presentar i compartir experiències innovadores, així com aprendre d’altres companys/es i integrar-ho a la seva pràctica docent. 

La robòtica educativa ha demostrat ser una eina poderosa per fomentar l’aprenentatge actiu, el pensament crític i la resolució de problemes entre els estudiants. Mitjançant l’ús de kits de robòtica i programació, els docents poden involucrar l’alumnat en activitats pràctiques que fomenten la creativitat, el treball en equip i el desenvolupament d’habilitats STEAM (ciència, tecnologia, enginyeria, arts i matemàtiques).

Aquí teniu totes les SA creades per al robot True True
Aquí us deixam amb una SA d'un centre eivissenc, per obrir boca, i perquè l'aprofiteu. CEIP Cas Serres.