No venim amb manual (IB3 ràdio) s’endinsa en el món de la robòtica

Fa uns dies Menorca va acollir la segona competició WRO World Robot Oympiad, el nostre company d’IBSTEAM, Luis Garcia, ha col·laborat en la realització del campionat. La competició consisteix a fabricar robots amb peces de Lego per superar diferents reptes. 

Escoltau el tall del programa No venim amb manual per saber més coses sobre aquesta competició i sobre la robòtica educativa.

Per una altra banda, la nostra companya d’IBSTEAM, Andrea Fernández ens contarà com una mestra com ella es pot formar en robòtica, quines passes ha seguit i com és de fàcil per alumnes i famílies aprendre llenguatge computacional. No us perdeu la gran cursa final entre dos robots de la mà d’alumnes i mares per veure qui aconseguirà el triomf! 

Gràcies a IB3 Ràdio per la difusió i als nostres companys de l’equip IBSTEAM per la informació i la il·lusió que posen en la seva feina!

Escoltau el tall del programa fent clic a l’enllaç o la imatge de sota.