Acaba la setmana de la robòtica i benestar digital a Son Servera

La setmana passada al voltant de 150 alumnes dels centres educatius de Son Servera (CEIP Jaume Fornaris i Taltavull, CEIP Na Penyal) passaran per les Escoles Velles per a realitzar dos tallers; un de robòtica i un altre de benestar digital i seguretat. Al llarg de la setmana del 15 al 19 de maig es va desenvolupar la setmana de la robòtica.

 

 
 

Des de primera hora del matí de dilluns 15 de maig l’edifici municipal va acollir les sessions de robòtica que van dur a terme els assessors de l’equip del CEP IBSTEAM. La primera sessió va consistir en una missió amb LEGO que l’alumnat de primària havia de resoldre en 90 minuts. La segona sessió anava a càrrec dels Cibermentors de l’IES Puig de sa Font i consistia en una dinàmica sobre assetjament a través de les xarxes socials. Com evitar i reconèixer el bullying.  Qui millor que els mateixos alumnes de l’institut de Son Servera per explicar i comentar com posar remei a una problemàtica que és necessari prevenir.

Des de fa més de tres mesos el CEP IBSTEAM compta amb una nova seu per a la comarca de Llevant, amb l’objectiu d’acostar el pensament computacional i impulsar les STEAM tant a professorat com alumnat. La setmana de la robòtica i benestar digital s’emmarca dins del conveni de col·laboració signat per la Conselleria d’Educació i l’Ajuntament de Son Servera aquest curs.

15
16
17
18
19
20
21
22
23
24

Anterior
Següent