Acte de cloenda de l’escola de persones adultes a Son Servera

Ahir dia 9 de maig va tenir lloc l’acte de cloenda del curs d’escola de persones adultes i la inauguració de les exposicions dels Tallers del curs 22-23. L’IBSTEAM comparteix des de fa mesos els espais cedits per l’Ajuntament de Son Servera, és per això que participa de forma activa en tots els actes que es desenvolupen al centre, entre d’altres la setmana de la Robòtica i benestar digital que es durà a terme la pròxima setmana. Els companys dels serveis educatius de Son Servera ens van convidar a l’acte, que va tenir els parlaments protocol·laris de la batlessa de Son Servera, Natalia Troya, de la regidora d’educació, Dori Moreno, i d’Antònia Miró, tècnica d’educació.  A l’acte que va servir d’acomiadament de la regidora que després de més de 16 anys de dedicació a l’ajuntament. Es van donar les gràcies a les més de 700 persones que passen per les aules de les escoles Velles de Son Servera. L’acte també va servir per inaugurar les exposicions dels tallers que s’han fet al llarg del curs 22-23. De la qual cosa en deixam testimoni en les imatges que teniu aquí baix.  Moltes gràcies a l’Ajuntament per la convidada i per la gran acollida que ha donat a l’equip d’IBSTEAM de Son Servera.