Setmana de robòtica i benestar digital a Son Servera

Les Escoles Velles de Son Servera acolliran del 15 al 19 de maig la setmana de la robòtica i benestar digital.  Aquesta activitat s’emmarca dins del conveni de col·laboració que s’ha signat aquest curs entre l’Ajuntament de Son Servera i la Conselleria d’Educació. La nova seu de Llevant d’IBSTEAM serà el centre neuràlgic de les formacions en competència digital, el desenvolupament de projectes STEAM per tota la comunitat educativa de la comarca de Llevant. Hi participaran les escoles públiques del municipi, CEIP Jaume Fornaris i Taltavull i el CEIP Na Penyal que faran un taller de robòtica de la mà de l’equip d’assessors del CEP IBSTEAM. Després i com a cloenda de la visita els grups escolars rebran un taller de seguretat i benestar digital a càrrec del grup de cibermentores de l’IES Puig de Sa Font.

 
 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>