Comença el termini per inscriure-vos a les 11 formacions del nou MRCDD (6a tanda)

Ahir dilluns, 17 d’ abril va començar el termini per inscriure-vos a les diferents formacions que ofereix el CEP IBSTEAM sobre competència digital. Aquesta és l’oferta per la sisena tanda que es durà a terme durant els mesos de maig i juny de 2023.

Dates a tenir en compte:

✅ La formació acredita la competència digital de les 6 àrees segons el MRCDD. 

✅ Nombre d’hores: 9/10 h

✅ Inscripció: del 17 d’abril al 7 de maig

✅ Publicació de llistes: 12 de maig

✅ Confirmació: del 12  al 17 de maig

✅ Inici de les formacions 23 maig

✅ Final de les formacions 30 de juny

Recordau de fer el formulari previ per conèixer el vostre nivell i saber quin serà el que s’adaptarà millor a les vostres necessitats.

Una vegada feta la inscripció, seguirem el següent criteri: 

👉 Ordre d’inscripció. Es podrà dur a terme una activitat de formació de les oferides pel CEP IBSTEAM entre els esdeveniments 478 a 488.
No obstant això, amb la intenció d’atendre el màxim de sol·licituds, les persones que realitzin més d’una inscripció tendran l’opció de realitzar una segona formació a condició que hi hagi places disponibles. L’assignació de les formacions es farà seguint un criteri d’optimització de les places. No es podran fer peticions de prioritat un cop realitzada les inscripcions.

En aquesta darrera 5 tanda, la convocatòria de formacions ha superat els 4.200 docents admesos, per la qual cosa us volem donar les gràcies pel vostre esforç i dedicació. Seguim!

Convalidacions de formacions anteriors (actualitzat a 12 abril de 2023):

Recordau que tenim convalidades moltes de les formacions anteriors que ha creat IBSTEAM, altres CEP, INTEF, CFIRDE i DGPICE. Teniu aquí l’enllaç per comprovar-ho.

Si voleu saber més detalls a continuació trobareu les convocatòries al portal del personal

L’objectiu de la formació és:

  • Adquirir els indicadors d’assoliment de les competències de les àrees respectives en nivell A2 o B1 del Marc de referència de la competència digital docent. BOE, 16 de maig de 2022