Trobades cibermentores 2023

Més de 600  joves estudiants d’ESO i més de 60 professors participaran enguany a les successives trobades cibermentores que ha organitzat l’Institut Balear de la Joventut a la Casa Esment de Son Ferriol.

El programa de cibermentors és una iniciativa de l’ IBJOVE que, des que es va engegar, fa vuit anys, ha format més de 2.700 joves en tècniques d’ús responsable i segur d’Internet. Aquests joves a la vegada formen als seus companys i companyes d’institut en el tema. 

Enguany hi assistiran 27 Instituts d’educació secundària de Mallorca i Eivissa, encara que hi ha 3 instituts més que ja fan feina per implantar el programa el curs que ve. 

En total són més de 600 alumnes dividits en 5 trobades que se celebraran a la Casa Esment de Son Ferriol els propers 22, 24, 28 i 30 de març i 4 d’abril. 

L’objectiu general d’aquestes trobades és continuar empoderant als cibermentors i cibermentores en la seva tasca de promoció d’un bon ús de les noves tecnologies, així com la prevenció i detecció del ciberbullying, o altres conductes no adequades a les xarxes entre els seus companys i companyes.