Comença el termini per inscriure-vos a les 11 formacions del nou MRCDD (5a tanda)

Dijous 16 de febrer comença el termini per inscriure-vos a les diferents formacions que ofereix el CEP IBSTEAM sobre competència digital. Aquesta és l’oferta per la cinquena tanda que es durà a terme durant els mesos d’abril i maig de 2023.

Dates a tenir en compte:

✅ La formació acredita la competència digital de les 6 àrees segons el MRCDD. 

✅ Nombre d’hores: 9/10 h

✅ Inscripció: del 16 de febrer al 22 de març

✅ Publicació de llistes: 30 de març

✅ Confirmació: del 30 de març al 2 d’abril

✅ Inici de les formacions 18 d’abril

✅ Final de les formacions 21 de maig

Recordau de fer el formulari previ per conèixer el vostre nivell i saber quin serà el que s’adaptarà millor a les vostres necessitats.

Una vegada feta la inscripció, seguirem el següent criteri: 

👉 Ordre d’inscripció. Únicament es podrà sol·licitar una de les formacions d’entre els esdeveniments 372 i 382. Es desestimaran les sol·licituds que una mateixa persona faci a més d’un esdeveniment d’aquest conjunt (si es vol canviar un cop sol·licitat, es pot renunciar i fer una nova inscripció a una sola formació dins del termini indicat.)

En aquesta darrera 4 tanda, la convocatòria de formacions ha superat les 10.200  inscripcions, per la qual cosa us volem donar les gràcies pel vostre esforç i dedicació. Seguim!

Convalidacions de formacions anteriors:

Recordau que tenim convalidades moltes de les formacions anteriors que ha creat IBSTEAM i altres CEP. Teniu aquí l’enllaç per comprovar-ho.

Si voleu saber més detalls a continuació trobareu les convocatòries al portal del personal

L’objectiu de la formació és:

  • Adquirir els indicadors d’assoliment de les competències de les àrees respectives en nivell A2 o B1 del Marc de referència de la competència digital docent. BOE 16 de maig de 2022
Calendari 5a Tanda de Tomeu Parets Amengual