Jornades de Llengua i Ensenyament. L’Oralitat

Els dies 17 i 18 de març se celebraran a l’edifici Gaspar Melchor de Jovellanos de la UIB les Jornades de Llengua i Ensenyament, que se centraran en l’oralitat. Es dirigeixen al professorat de diferents nivells i ensenyaments, inclosos els no reglats, dels cossos d’educació infantil (segon cicle), primària, secundària i d’escoles oficials d’idiomes. Durant les Jornades es tractaran aspectes relacionats amb el desenvolupament de la llengua oral i amb les estratègies per tractar-la i avaluar-la.

Al llarg dels dos dies tendran lloc tres conferències, que aniran a càrrec de Lluís Barceló (UIB), Caterina Bibiloni (Conselleria d’Educació i Formació Professional) i Pilar Prieto (UPF). Aquestes conferències es concretaran en diferents tallers pràctics, que els participants podran seleccionar. A més, s’oferiran recursos i experiències relacionats amb l’oralitat.

La inscripció a les Jornades es pot fer de dia 6 a dia 23 de febrer, a través del Portal del personal (D.G. de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa). Les persones que siguin destinatàries de la formació però no tenguin accés al Portal del personal poden formalitzar la inscripció a través de l’IRIE.

Les Jornades es realitzen conjuntament entre el Servei de Normalització Lingüística i Formació (Conselleria d’Educació i Formació Professional), la Direcció General de Política Lingüística (Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura), l’Institut de Recerca i Innovació Educativa de la UIB (IRIE), l’Institut d’Estudis Baleàrics, el Grup de Recerca Sociolingüística de les Illes Balears de la UIB (GRESIB) i la Societat d’Ensenyament i Recerca del Català com a Llengua Estrangera (Sercle).

A continuació trobareu la , el programa complet i la descripció dels tallers.