Crea la teva història d’una dona STEM amb Scratch

Amb motiu del Dia Internacional de la Nena i la Dona en la Ciència, la Fundació Bit us convida a participar en el concurs “Crea la teva història d’una dona STEM amb Scratch”, on IBSTEAM formarà part del Jurat del concurs, que està adreçat a joves d’entre 12 i 21 anys. 

Participar és molt fàcil!

Només cal crear una història original sobre una dona en una disciplina STEM utilitzant Scratch, un llenguatge de programació amb una interfície senzilla que permet crear històries digitals, jocs i animacions. Scratch és gratuït i cal enregistrar-se per crear, accedir i compartir els projectes. Està disponible en més de 70 idiomes i disposa de diversos tutorials per facilitar-ne l’ús.

Per participar, només cal registrar-se a la plataforma Scratch i crear el projecte. Un cop finalitzat, s’ha de compartir públicament a la plataforma Scratch i enviar-nos el link dins el formulari de participació.

Consulta aquí tota la informació i les bases de participació.

Descarrega’t aquí el cartell i comparteix-lo al teu centre!

Aquesta activitat està promoguda per la Direcció General de Política Universitària de la Conselleria de Fons Europeus, Universitat i Cultura, del Govern de les Illes Balears.

Accés al formulari