Dia d’internet segura

Des d’IBSTEAM celebram avui el 20è aniversari del dia d’Internet segura posant a disposició de la comunitat educativa un conjunt de materials molt interessants, entre els quals destaquem  3 infografies sobre ciberseguretat que podreu consultar i descarregar aquí sota.  

També podeu consultar el nostre apartat de ciberseguretat de l’Àrea 6. Ciberseguretat. Hi trobareu recursos, vídeos i enllaços molt interessants.

Volem aprofitar per donar les gràcies al programa “No venim amb Manual” d’IB3 ràdio per convidar les nostres companyes, Joana Garau i Eva Vives que estan al capdavant dels projectes Europeus a IBSTEAM a celebrar conjuntament el dia d’Internet Segura. El programa va ajudar a donar difusió a la campanya “Consells de Ciberseguretat” que hem engegat amb els centres educatius de les Illes Balears juntament amb IbJove, Convivèxit, la ciutat de Pori (Finlàndia) i Gènova (Itàlia), dins el projecte Erasmus+ KA226 “STEAMing for the future”.

Ho podeu escoltar aquí https://bit.ly/3InternetSegura

Recordau que teniu les bases de la campanya a la mateixa web d’IBSTEAM,   si voleu col·laborar amb nosaltres o necessitau més informació ens podeu escriure a erasmus@ibsteam.cat

Des del CEP IBSTEAM hem preparat una sèrie d’infografies sobre ciberseguretat. Us les presentam amb la intenció que siguin del vostre interès i les pugueu fer servir en el vostre dia a dia, tant amb els vostres companys i companyes del claustre com amb l’alumnat.