Comença el termini per inscriure-vos a les 11 formacions del nou MRCDD (4a tanda)

Dijous 22 de desembre comença el termini per inscriure-vos a les diferents formacions que ofereix el CEP IBSTEAM sobre competència digital. Aquesta és l’oferta per la quarta tanda que es durà a terme durant els mesos de març i abril de 2023. Anotau un recordatori per confirmar les formacions al mes de febrer, concretament entre el dia 9 i 12 de febrer.  Les formacions es repetiran cíclicament en el temps al llarg dels propers mesos. Recordau de fer el formulari previ per conèixer el vostre nivell i saber quin serà el que s’adaptarà millor a les vostres necessitats. En aquesta darrera convocatòria hem superat els 3500 docents inscrits. Us animam a continuar amb les formacions en competència digital docent. Seguim!

Convalidacions de formacions anteriors:

Recordau que tenim convalidades moltes de les formacions anteriors que ha creat IBSTEAM i altres CEP. Teniu aquí l’enllaç per comprovar-ho.

Detalls de la formació:

✅ La formació acredita la competència digital de les 6 àrees segons el MRCDD. 

✅ Nombre d’hores: 9/10 h

✅ Data d’inscripció: de 22 de desembre fins dia 5 de febrer

✅ Data de llistes: 9 de febrer

✅ Data de confirmació: 9 de febrer al 12 de febrer

✅ Data d’inici de la formació: 21 de febrer

✅ Data final de la formació: 2 d’abril

Si voleu saber més detalls a continuació trobareu les convocatòries al portal del personal

L’objectiu de la formació és:

  • Adquirir els indicadors d’assoliment de les competències de les àrees respectives en nivell A2 o B1 del Marc de referència de la competència digital docent. BOE 16 de maig de 2022
 
 
Sessions de videoconferència programades per les diferents formacions. Recordau que a cada tanda de formacions s’oferirà com a mínim una àrea en horari de matí, en aquesta ocasió és l’àrea (2) amb la finalitat de donar resposta al professorat que fa docència en horari d’horabaixa. 
Els horaris de les videoconferències sempre són de 18.00h a 19.30h, exceptuant les videoconferències en horari matinal que són d’11.00h a 12.30h.