Tancades les inscripcions als 11 cursos de competència digital docent.

Preparam llistes d'admesos

El passat 11 de desembre va concloure el termini per inscriure-vos a les formacions en competència digital docent del nou MRCDD al portal del personal. Durant els pròxims dies treballarem per tancar les llistes d’admesos del professorat inscrit. En sortir aquestes llistes d’admesos tendreu del 15 al 18 de desembre per confirmar la formació al portal del personal. En aquesta tercera tanda esperam poder atendre les moltíssimes peticions que hem recollit des del 16 de novembre. Us recordam que a la segona tanda de formacions vam arribar a més de 3.000 docents de les Illes, aprofitam  per recordar-vos que podeu demanar informació al vostre assessor o assessora d’IBSTEAM sobre la formació en centres. Si teniu dubtes sobre quin és el del vostre centre consultau aquesta  llista de la nostra pàgina.

La propera tanda, que ja serà la quarta d’aquest curs, començarà el gener de 2023, si estau interessats o interessades a completar la vostra formació en competència digital no deixeu de seguir les nostres xarxes per estar-ne informats puntualment.

Moltes gràcies per la vostra confiança, seguim!