Concurs Joan Fuster d’Aforismes

Us volem recordar que la Direcció General de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa i la Direcció General de Política Lingüística del Govern de les Illes Balears han convocat el Concurs Joan Fuster d’Aforismes. Aquesta convocatòria s’emmarca dins els actes organitzats a l’entorn de l’Any Fuster per commemorar la data del centenari del seu naixement i s’adreça a tots els centres educatius de secundària de les Illes Balears. Us adjuntam les bases del concurs. Podeu adreçar els dubtes que tingueu sobre el funcionament del concurs a anyfuster@gmail.com.

També us feim arribar la proposta d’activitats didàctiques que oferim a tots els centres de secundària de les Illes Balears. Hi trobareu activitats per a ESO i per a batxillerat.

Aprofitam l’ocasió per posar a la vostra disposició el material que hem fet amb motiu de la commemoració de l’Any Joan Fuster:

1. Punts de llibre amb aforismes de l’autor (n’hi ha quatre models, cadascun dels quals conté un aforisme diferent).
2. Postal il·lustrada amb una fotografia de Joan Fuster feta pel fotògraf Toni Vidal. Al revers inclou una bibliografia mínima actual de l’autor.

Trobareu una mostra del material al web de l’Any Fuster a les Illes Balears (http://anyjoanfuster.illesbalears.cat), on també trobareu tota la informació relativa a aquesta celebració i altres materials que s’han elaborat.

Podeu adreçar les sol·licituds de material a anyjoanfuster@dgpoling.caib.es.

Salutacions cordials,

Direcció General de Política Lingüística