Eines CAD a l’aula de Dibuix Tècnic i de Tecnologia

Davant la necessitat de formació en l’ús d’alguna eina de disseny 2D i 3D manifestada per diferents companys/as de les especialitats de Dibuix i Tecnologia, des d’IBSTEAM hem programat 4 formacions “Eines CAD a l’aula de Dibuix Tècnic i de Tecnologia” sobre l’ús de FreeCAD. (Menorca, Eivissa, Palma i Manacor). Les de Menorca i Eivissa es duran a terme durant els mesos de desembre i gener. De fet, és molt probable que a causa del gran interès mostrat pels docents es puguin realitzar noves convocatòries. D’altra banda, les formacions de Palma i Manacor es tenen previstes per gener i febrer. En la mesura de les nostres possibilitats i recursos l’IBSTEAM intenta donar resposta al professorat en formacions àmbits o àrees on detectam una necessitat. En aquest cas la formació té els objectius següents: 

Ampliar els coneixements en el maneig d’un programa de CAD.
Integrar el FreeCAD en el procés d’ensenyament i aprenentatge tal com s’indica al nou currículum de les matèries de Tecnologia i la de Dibuix Tècnic de 1r de Batxillerat.
Proporcionar eines perquè el professorat pugui fer que l’alumnat apliqui, mitjançant aquest programa de disseny assistit per ordinador, els coneixements de les tècniques de representació gràfica, així com la representació de plànols, l’acotació i les escales.

Gràcies a tothom per la gran rebuda d’aquests cursos i us recordam que  encara sou a temps d’inscriure-vos al portal del personal perquè tenim una formació oberta. 

Si necessitau assessorament o si teniu algun dubte sobre les formacions podeu contactar amb qualsevol dels membres de l’equip d’IBSTEAM que teniu aquí:

luisgarcia@ibsteam.cat

chelocarrion@ibsteam.cat