Ciència i tecnologia en femení

El passat dia 11 de novembe va tenir lloc de manera simultània al CentreBit Menorca i al ParcBit  la Jornada “Ciència i Tecnologia en Femení”. La jornada va comptar amb l’assistència d’alumnes de 3r d’ESO de l’IES Josep Font i Trias d’Esporles al Parc Bit i l’IES Josep Miquel Guàrdia d’Alaior al Centre Bit Menorca. Per aquells que no vàreu tenir la sort de presenciar-la en directe i per aquells que tampoc la varen poder seguir en streaming  podeu recuperar la versió enregistrada de l’obertura i  la Taula Rodona, al canal de Youtube de la Fundació Bit.

Aquesta és undles activitats relacionades amb el foment de vocacions científiques i tecnològiques (STEM) entre l’alumnat de 1r-4t d’ESO en què participen la Fundació Bit mitjançant el ParcBit i el CentreBit Menorca, juntament amb 21 parcs científics i tecnològics més de tot Espanya, i sota la coordinació de l’Associació de Parcs Científics i Tecnològics d’Espanya (APTE). Podeu trobar moltes informacions interessants a la seva web que us recomanam.

 

Els estudiants assistents realitzaren tallers pràctics. El taller de robòtica a càrrec dels membres de l’equip IBSTEAM,  els va introduir en el món de la programació per blocs i el més important va fer que l’alumnat observi de primera el món de la robòtica. Aquesta és una de les línies de treball del CEP IBSTEAM que ofereix diferents formacions per a docents a totes les Illes. Si estau interessats o interessades en realitzar-ne durant aquest curs, estigueu molt atents a les formacions que ofereix el CEP IBSTEAM al portal del personal. També podeu demanar més informació al nostre correu

Volem aprofitar per recomanar-vos una exposició que ve podria servir per treballar a l’aula el dia de “La dona emprenedora” que se celebra demà dia 19 de novembre.

Exposició  virtual “Mujeres que cambiaron el mundo