Més notícies sobre l’Aula Steam de Menorca

Si seguiu les nostres xarxes socials ja sabreu perquè ha sortit publicat en diferents ocasions que la setmana passada es va inaugurar l’Aula Steam de Menorca. Avui us venim a contar i agrair, sobretot a l’alumnat de la comissió ambiental de l’IES Josep Miquel Guàrdia d’Alaior, perquè va tenir un paper protagonista en el taller d’impressió 3D que va servir per encetar l’Aula Steam. Així com a l’alumnat de 3r de primària del CEIP Inspector Doctor Comas Camps que va gaudir de l’Aula Steam fent un taller de robòtica. Aquest acte inaugural  va tenir lloc el passat dia 27 d’octubre com ja sabeu molts, ara amb aquests petits vídeos hometatjam l’alumnat que ho va fer possible.

Aprofitam l’avinentesa per deixar-vos un enllaç a la notícia que va ser publicada sobre la inauguració de l’Aula STEAM al diari La Vanguardia. Esperam que siguin les primeres informacions d’una col·laboració que de segur serà molt profitosa.