L’escola pren la paraula

Les gravacions d’aquests programes es fan els dijous de 11 a 13h ( prèvia reserva) i  s’emetrien el dilluns següent. S’ha d’enviar l’escaleta del programa dos dies abans de la gravació a:
 
La ràdio és una eina didàctica engrescadora pels joves i amb un potencial enorme per desenvolupar les seves capacitats.
 “L’Escola pren la paraula”
Aquest és un projecte de l’Obra Cultural Balear que posa a l’abast dels centres educatius i dels docents interessats els estudis de ràdio d’Ona Mediterrània a Ca’n Alcover de Palma per fer gravacions de programes de ràdio en català.
 
Els programes preparats pels alumnes amb la direcció i suport dels docents interessats  estan destinats a aprofitar aquest recurs didàctic des de qualsevol àmbit, matèria, projecte educatiu o situació d’aprenentatge.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Per a més informació  o per realitzar les reserves  podeu contactar amb na Caterina Ramis (OCB) 673325686 i també a l’adreça : activitats@ocb.cat

 
 
El curs passat IBSTEAM va iniciar una formació sobre el pòdcast educatiu i aquesta és la manera perfecta d’oferir una transferència a l’aula d’allò que hem aprés al curs de formació, així que animam els docents de les Illes a col·laborar amb aquest projecte. També us animam a treure profit de tota la informació que tenim a IBSTEAM sobre el pòdcast educatiu. Si no heu pogut fer el curs o si voleu repassar alguns dels seus continguts us deixam l’enllaç al contingut de la formació docent