Fira d’Ocupació FOCUS

Dies 21 i 22 d’octubre, va tenir lloc a Ciutadella la fira d’ocupació FOCUS, l’IBSTEAM va instal·lar  un estand corporatiu de presentació de l’entitat, també vam aprofitar per xerrar sobre  la  transformació digital i competència digital en l’àmbit educatiu; però amb la clara intenció i motivació de ser punt d’enllaç amb els sectors empresarials i productius de les Illes. En aquesta ocasió , molt específicament amb les entitats de formació, ocupació, etc (SOIB, Ajuntaments, Consell Insular).

 

 

Participam activament a través de sengles tallers de robòtica en els quals vam fer muntatges d’automatització i gestió d’un sistema senzill de reg amb la intenció de contribuir al desenvolupament sostenible del medi ambient. En aquests tallers van participar alumnes de l’IES Maria Àngels Cardona, IES Josep Maria Quadrado i del Projecte Cicerò III de l’Ajuntament de Maó.

Reportatge d’IB3 on es veuen alguns dels tallers que van tenir lloc a la fira d’Ocupació Focus.