Comença el termini per inscriure-vos a les 11 formacions del nou MRCDD (2a tanda)

Sessions de vídeoconferència programades per les diferents formacions. Recordau que a cada tanda de formacions s’oferirà una àrea en horari de matí amb la finalitat de donar resposta al professorat que fa docència en horari d’horabaixa. 

DIlluns 3 d’octubre comença el termini per inscriure-vos a les diferents formacions que comença a oferir el CEP IBSTEAM. Aquesta és la 2a tanda de formacions i la propera s’oferirà al voltant del 7 de novembre. Estan basades en el nou Marc de referència de la competència digital docent, que es va publicar just abans de l’estiu passat. Les formacions s’aniran repetint en el temps al llarg dels propers mesos. Recordau de fer el formulari previ per conèixer el vostre nivell i saber quin serà el que s’adaptarà millor a les vostres necessitats.

Recordau que tenim convalidades moltes de les formacions anteriors que ha creat IBSTEAM des dels seus inicis. Teniu aquí l’enllaç per comprovar-ho.