CEIP S’Olivera guanya el concurs nacional del SuperReto Digicraft.

El CEIP S’Olivera de Santa Eulària des Riu ha estat un dels guanyadors nacionals de la II Edició del ‘SuperReto DigiCraft’ de la Fundación Vodafone España. Ahir, varen rebre el guardó a l’acte celebrat a Madrid.

 

La classe de 5è del CEIP S’Olivera d’Eivissa va participar ahir en la SuperFinal Nacional, que es va celebrar a la seu de Vodafone a Madrid i a la que varen acudir els 10 equips guanyadors de les diferents Comunitats Autònomes.

 

El “SuperReto” consisteix en un concurs entre els estudiants de Primària, que formen part del programa ‘DigiCraft en el teu col·le’.

 

El col·legi guanyador d’aquesta final nacional ha estat la classe de 5èA del CEIP S’Olivera de Santa Eulària des Riu en la categoria de 9 a 12 anys amb el seu projecte ‘Crearboleitor’, una proposta innovadora que ha buscat solucions a la desforestació plantejant la creació d’un robot que planta arbres utilitzant la IA per a reconèixer la matèria orgànica. Amb el seu projecte, l’equip ha demostrat haver adquirit importants competències digitals com la gestió d’informació en la xarxa i la creació de continguts digitals, posant èmfasis en el bon ús de la tecnologia i d’altres competències transversals com la col·laboració.

 

D’aquesta edició han participat més de 3.000 alumnes i més de 2.000 docents de 600 centres de tot l’estar adherits al Programa.

Si feu clic a la darrera imatge podeu veure el vídeo guanyador. Enhorabona!