Lliurament del premi 11F Jo també vull ser científica a l’IES M. Àngels Cardona

Premi al millor vídeo de la categoria C. Secundària, batxillerat i cicles formatius​.

La directora general de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa, Amanda Fernández, acompanyada del delegat d’Educació a Menorca, Joan Marquès, i de la científica Alícia Sintes va lliurar dilluns 23 de maig, als alumnes Jaume Benejam i Gerard Pons (1r de batxillerat) el premi aconseguit a la categoria C: secundària, batxillerat i formació professional i a la fase internacional del projecte Erasmus+ “STEAMing for the future” 2020-1-ESO1-KA226-SCH-096028 del concurs “Jo també vull ser CIENTÍFICA” 11F 2022.

Posteriorment ha tengut lloc una xerrada d’Alícia Sintes i un taller STEAM per a l’alumnat.

El concurs s’ha convocat per la Conselleria d’Educació i Formació Professional, mitjançant la Direcció General de Primera Infància, Innovació i Comunitat Educativa i a través del CEP IBSTEAM. S’ha comptat amb la col·laboració de Convivèxit, IBDona, Emaya, Casio Divisió Educativa, ICONO, Vodafone empreses, Desconectando, la Plataforma 11F i amb les doctores de la UIB Alicia Sintes (Física) i Mar Leza (Biologia). Aquesta iniciativa vol commemorar el Dia internacional de la Dona i la Nina a la Ciència que se celebra cada 11 de febrer.

L’objectiu d’aquest concurs és visibilitzar el paper que han tengut les dones dins la ciència al llarg de la història i, d’aquesta forma, tenir referents perquè les nines s’animin a estudiar carreres de l’àmbit científic.

 

Aquí teniu el vídeo guanyador de l’IES M.Àngels Cardona. Enhorabona!!