Escola d’estiu AIHUB

L’escola d’estiu de la Connexió AIHUB.CSIC, Connexió AIHUB Escola, neix amb la vocació de formar els participants en el coneixement de la intel·ligència artificial. L’escola tendrà dos itineraris paral·lels que responen a dos objectius de la connexió:

Transferir coneixement d’alt nivell científic en les tècniques més capdavanteres de la Intel·ligència artificial, la ciència de dades i la robòtica intel·ligent (Itinerari Reptes de la Intel·ligència Artificial)


Establir les bases per a una formació de qualitat i ètica en Intel·ligència Artificial en el sistema educatiu espanyol i enfortir les col·laboracions amb altres agents que promouen la innovació en l’entorn educatiu com és el cas d’ EduCaixa, institució que col·labora en l’organització de l’escola.  

Feu clic al text si voleu més informació:

 
 

Consejo Superior de Investigaciones Científicas