Ciència per a tothom

Ahir, dijous,12 de maig,  va tenir lloc la primera jornada de la Ciència per a tothom, activitat que neix de la inquietud del professorat de la UIB per fomentar les vocacions científiques i tecnològiques entre el jovent. Alumnat d’escoles i instituts en tallers de 15 minuts passen per més de 40 carpes que estan instal·lades a la UIB. L’IBSTEAM també és present, els membres de l’equip IBSTEAM us faran una demostració basada en la nostra experiència amb el programa Robotib. Aquí us deixam un vídeo per aquells que no sigau a temps de venir a la UIB. Si podeu no us ho perdeu en directe. Aquí també teniu els dies i els horaris.

  • Dies 12, 13 i 14 de maig de 2022
    • Centres educatius: dies 12 i 13 de maig, de 8.30 a 14.30 hores
    • Públic en general: dia 13 de maig de 16.30 a 19.30 hores i dia 14 de maig de 10 a 14 hores.
  • Campus universitari. Palma