Vota el millor projecte.

Com en edicions anteriors estan en marxa les votacions populars. Encara teniu temps fins dia 6 d’abril per dir la vostra. Votau els projectes web i app en català que més us agradin! Participau i pensau que a la propera edició poder ser vosaltres els participants!

Aquí us deixam dos enllaços: un primer enllaç, on teniu recopilades les iniciatives de l’alumnat de les Illes Balears. En el segon teniu accés a la pàgina general de wapps.cat on trobareu tots els participants en aquest projecte que creix any darrere any.

Molta sort a tothom!

#digitalencatala #websencatala #webcatalà

Wapps .cat és un concurs de creació de llocs web i apps en català que té per objectius fomentar el coneixement de les TIC, la creativitat dels participants i la normalització del català en l’entorn digital.