Francina Armengol i Martí March visiten l’estand del CEP IBSTEAM.

Ahir dia 28 de febrer al matí vam rebre a l’estand de la Conselleria d’Educació i Formació Professional la visita de les autoritats de les Illes. Al voltant de les 11 h ens va visitar l’ Hble. Sr. Conseller d’Educació, Martí March. El Conseller s’ha mostrat interessat en el seguiment  de les diferents línies de treball del CEP IBSTEAM, així com en les acreditacions en nivell de competència digital . Els responsables del centre: Pep Forteza, secretari,  i Yolanda Martínez, directora, van mantenir una conversa  amb els màxims representants educatius i van oferir els detalls sobre les properes actuacions en la transformació digital.

A partir de les 13.00 h la M. Hble. Sra. Presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol,  va visitar l’estand. Va mostrar la seva satisfacció per la feina feta pels docents i ens va encoratjar a seguir treballant en aquesta línia.

Feliç diada de les Illes Balears a tota la comunitat educativa.