Formació en competència digital i STEAM 2n trimestre curs 2021-2022

Posam a la vostra disposició 22 activitats formatives dissenyades per a millorar la competència digital. Totes elles estan basades en el Marc de Competència Digital Docent i són de modalitat mixta amb una part d’assistència obligatòria a videoconferències. 

També oferim un seguit de formacions relacionades amb la temàtica STEAM.

A continuació pots consultar el cartell amb totes les formacions, si cliques sobre la imatge podràs consultar la convocatòria detallada de la formació. També tens disponible tota la informació de cada formació al portaldelpersonal.

Dates a tenir presents:

✅ Inscripció des del 19 de gener a les 00 h fins al 30 de gener.

✅ El 3 de febrer sortirà la llista provisional i s’haurà de confirmar fins al dia 6 de febrer.

✅ Les formacions començaran el 17 de febrer.

Durant els propers dies anirem ampliant l’oferta.