Formació en gestió i configuració de la Consola WorkSpace: directori d’usuaris i estructura organitzativa

Tornam a oferir la possibilitat de formar-te en tot allò referit als usuaris del teu centre, la seva correcta organització en diferents unitats organitzatives i ajustar-ho a les característiques del teu centre. Tens oberta la inscripció al portal del personal fins el proper 17 de gener. A continuació tens la convocatòria perquè puguis consultar tots els detalls i les sessions presencials per videoconferència.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>