Formació en competència digital 1r trimestre 2021-2022

Posam a la vostra disposició 10 activitats formatives dissenyades per a millorar la teva competència digital. Totes elles estan basades en el Marc de Competència Digital Docent i són de modalitat mixta amb una part d’assistència obligatòria a videoconferències. 

A continuació pots consultar el cartell amb totes les formacions, si cliques sobre el títol podràs consultar la convocatòria detallada de la formació. També tens disponible tota la informació de cada formació al portaldelpersonal.

Dates a tenir presents:

✅ Inscripció des del 29 de setembre a les 00h fins el 3 d’octubre.

✅ El 6 d’octubre sortirà la llista provisional i s’haurà de confirmar fins el dia 10 d’octubre.

 ✅ La formació es durà a terme del 18 d’octubre fins el 18 de novembre