Formacions en entorns virtuals d’aprenentatge

Posam a disposició de tot el professorat de les Illes Balears formacions en modalitat mixta centrades en Entorns Virtuals d’Aprenentatge. En l’actualitat els centres de les Illes Balears empren tres plataformes (Classroom, Moodle i Teams) i per aquest motiu oferim aquestes formacions especialment dissenyades per a professorat novell a un centre que vulgui endinsar-se en la gestió d’aquests entorns.

A continuació pots consultar les diferents convocatòries on es detallen els objectius específics i els continguts detallats. També et recomanam prendre nota de les dates de les sessions de videoconferència on l’assistència és obligatòria.

Et pots inscriure a través del portaldelpersonal des de dia 6 de setembre a les 00h fins dia 14 de setembre. Recorda que dia 15 sortiran les llistes de persones admeses i que en cas de ser admesa has de confirmar del 16 al 19 de setembre.

ST 38 Convocatòria by Ibsteam on Scribd

ST 39 Convocatòria by Ibsteam on Scribd

ST 40 Convocatòria by Ibsteam on Scribd

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>