Projecte WAPPS: creació de llocs web en català

Amb la doble finalitat de capacitació en competències digitals i de potenciació de l’ús de la llengua catalana i les seves variants geogràfiques a la xarxa a través de la creació de llocs web, la Universitat Rovira i Virgili en col·laboració amb la Fundació.cat, impartirà formacions amb una durada de 40 hores, adreçades a professorat de les àrees STEM, d’humanitats i de ciències socials de Primària, ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior, de Catalunya, Illes Balears i País Valencià.

Si tens interès en rebre formació pràctica sobre creació de webs com a recurs transversal en les seves assignatures, per treball per projectes, treballs de síntesi o recerca, comunicació de resultats, etc.

S’imparteix en línia i contempla sessions formatives en la plataforma Moodle i webinars, així com una part de treball al centre en què s’utilitza com a recurs i element de motivació el “Concurs WAPPS.cat”. Es facilita seguiment i suport, un paquet de recursos sobre WordPress com a reforç i un paquet de domini i servidor de forma gratuïta al professorat i alumnat. Es convoquen 6 edicions del curs en el període juliol 2021 – març 2022. L’activitat és gratuïta.

Els interessats/des podeu sol·licitar la vostra inscripció del 2 al 17 de juny a https://ja.cat/CURSWAPPS21. Un cop s’hagin rebut totes les inscripcions s’assignaran les places optimitzant les diferents edicions, tenint en compte el percentatge d’alumnes de les tres comunitats autònomes i tenint en compte l’ordre d’inscripció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>