Curs “Configuració i gestió d’entorns col·laboratius per a centres administrats pel CEP IBSTEAM”

A partir del dimecres 30 setembre i fins dia 4 d’octubre  estarà oberta al portal del personal la inscripció al curs “Configuració i gestió d’entorns col·laboratius per a centres administrats del CEP IBSTEAM”

Aquesta activitat formativa està adreçada a equips directius i coordinadors/es TIC dels centres que han obert un entorn col·laboratiu digital amb IBSTEAM durant el període d’estat d’alarma, durant el darrer trimestre del curs 2019-2020 i durant el primer trimestre del curs 2020-2021.

Els equips directius i coordinadors TIC dels centres són els responsables de la configuració de la plataforma, de la gestió d’usuaris, la creació de l’estructura organitzativa, la definició de polítiques d’usuaris i de vetllar per un funcionament segur i correcte de totes les eines que ofereix la Consola administrada de Gsuite.

Per aquests motius aquesta activitat formativa està adreçada a equips directius i/o coordinadors TIC que pertanyen a centres que l’equip IBSTEAM ha assessorat des de l’inici de l’estat d’alarma en la creació i posada en marxa del Gsuite a nivell de centre, aquests són:
CEIP Buscastell, CEIP Calonge, CEIP Can Guerxo, CEIP Colònia de Sant Jordi, CEIP Els Molins, CEIP Els Tamarells, CEIP Es Canyar, CEIP Es Puig de Sóller, CEIP Es Vinyet, CEIP Fornalutx, CEIP Gabriel Palmer, CEIP Galatzó, CEIP Genova, CEIP Mestre Lluís Andreu, CEIP Nicolau Calafat, CEIP Nostra Senyora de Jesús, CEIP Nou de Sa Pobla, CEIP Pere Cerdà, CEIP Poeta Villangómez, CEIP Portal Nou, CEIP Puig de Sa Morisca, CEIP S’Alzinar, CEIP S’ARANJASSA, CEIP Sa Bodega, CEIP Sa Casa Blanca, CEIP Sant Antoni de Portmany, CEIP Sant Mateu de Baix, CEIP Santa Agnès, CEIP Santa Catalina, CEIP Santa Eulària, CEIP Santo DOMINGO, CEIP Secar de la Real, CEIP Ses Bassetes, CEIP Ses Comes, CEIP Ses Marjades, CEIP Ses Salines, CEIP Son Canals, CEIP Talaiot, CEIP Torres de Balàfia, CEIP Verge de Lluc, CEP de Formentera, CEPA Balanguera, CEPA Pitiüses, CIFP Nauticopesquera, CIFP Son Llebre, EI Sa Graduada Manacor.