Trobada digital Story Jumper

Enmarcada dins les trobades digitals que s’han dut a terme les darreres setmanes, el passat 20 de maig es va durs a terme una centrada en l’eina Story JumperEs tracta d’una aplicació digital que permet crear llibres i audiollibres de manera individual i col·laborativa. El seu ús és senzill i motiva als alumnes en el fet de crear històries. Cal destacar que l’eina permet crear el teu propi avatar i fer que els alumnes es esdevinguin els autèntics protagonistes de les seves històries. Per tant, Story Jumper és una aplicació que estimula la creativitat literària dde manera divertida alhora que educativa. La trobada va ser conduïda per na Joana Aina Pol, assessora TIC del CEP de Calvià i amb l’ajuda de Miquel Mariano també assessor TIC del CEP de Menorca

Aquí podeu consultar també la presentació de suport que s’emprà a la trobada.