Webinar sobre Khan Academy

Amb l’objectiu de seguir donant suport al professorat i juntament amb IEDIB i IBTAC continuam amb les trobades digitals i webinars per compartir recursos, experiències i idees per poder desenvolupar la tasca docent en aquests temps que les escoles i instituts romanen tancats.

Al webinar celebrat el 13 de maig ens tocà conèixer les potencialitats de Khan Academy una fundació sense ànim de lucre, que posa a l’abast múltiples recursos que permeten a l’alumnat poder anar treballant continguts de múltiples matèries i etapes de manera gamificada, possibilitant la metacognició i que ha donat molts bons resultats des de la seva aparició als EEUU arrel de l’huracà Katrina al 2005. En aquell moment els centres educatius, sobretot de New Orleans, foren tancats i molt de professorat començà a emprar i a enriquir el repositori de recursos que ofereix.

El webinar va ser coordinat per n’Avel·lí Capó (professor de l’IEDIB i coordinador TIC de l’IES Josep Maria Quadrado) i conduït per Jaime Rodríguez docent i membre de Ieducando a Xile. Jaime Rodríguez és un gran coneixedor de Khan Academy i ens explicà que a Xile, en motiu dels terratrèmols, pateixen sovint períodes on l’alumnat no pot assistir als centres educatius i d’aquí la gran importància de tenir sistematitzats reursos que permetin l’aprenentatge en línia. 

Vos deixam amb el vídeo íntegre de la sessió.